• bty

produk

YUANKY 9mm 1 kutub wifi Micro Circuit breaker mcb Miniatur circuit breakers

Katerangan pondok:

Kaunggulan

Satengah modul (9mm) idéal pikeun ngahemat spasi switchboard berharga.Diperyogikeun ku langkung seueur pamatuhan listrik, rumah tangga ogé peryogi langkung seueur pemutus sirkuit pikeun ngajagi.
Ieu leutik, tapi jalan sakumaha reliably sakumaha normal mini circuit breaker.


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Data Téknis
    Kutub No.: 1,1P+N,2.3,3P+N.4
    tegangan dipeunteun: AC 230/400V
    Dipeunteun ayeuna (A);6,10,16,20,25,32,40
    Kurva tripping: B, C
    Dipeunteun kapasitas pondok-circuit (lcn): 6000A
    Dipeunteun layanan pondok-circuit megatkeun capaciyl(lcs):6000A
    Frékuénsi dipeunteun: 50/60Hz

    Énergi ngawatesan kelas:3
    Daya tahan éléktromékanis: 8000
    Indikasi posisi kontak
    Terminal sambungan: Screw terminal Pilar terminal jeung clamp
    Kapasitas sambungan: konduktor kaku nepi ka 16mm?
    Torsi Fastening: 2.0Nm
    Pamasangan: Dina rel DIN simetris 35mm Panel dipasang

    2


  • saméméhna:
  • Teras: