• bty

produk

YUANKY 230VAC 50Hz 1p otomatis recloser rccb otomatis recloser calakan recloser

Katerangan pondok:

Aplikasi

HW53RA mangrupikeun modul kompak anu dirancang pikeun nyumponan kabutuhan kasadiaan sareng kontinuitas jasa anu kuat (sapertos telekomunikasi ka juragan, lampu lalu lintas, jsb.)
Éta gaduh kauntungan tina ukuran kompak, fungsi anu tiasa dipercaya, perjalanan sareng nutup gancang, boh otomatis sareng operasi manu.Éta ngamungkinkeun kadali jauh muka sareng nutup MCB, RCCB, sareng RCBO, indikasi kaayaanana, reset otomatis, jsb.
Waktu perjalanan disetel tanpa panyesuaian salami produksi


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Data Téknis

    modul;1P, 18 mm

    Tegangan dipeunteun: 230VAC / 50Hz

    waktos Reclosing (S): ≤3S

    Waktos reureuh (S): 51.58

    Konsumsi kakuatan: <1.5VA

    Perjalanan: 3 kali

    Durasi waktos perjalanan: 10-60-300S

    Kahirupan mékanis: 20000

    Listrik: 10000

    Cocog: HWM50H, HML50H, HWRO50, HWR50, sareng asesoris

    Kelas IP: IP20

    Suhu;–25′C -60C

     

    Palabuhan Komunikasi

    HW53RA femote auxllary kontak NO&NC

    HW53RS: port komunikasi RS485


  • saméméhna:
  • Teras: