• bty

produk

YUANKY 1P 2P 3P 4P DC mini circuit breakers mcb dc breaker dc mcb surya

Katerangan pondok:

YUANKY DC S7 MCB dianggo pikeun panyalindungan sirkuit DC sareng aplikasi isolasi.Dioperasikeun dina tegangan dipeunteun 1000VDC.Biaya kalapa sareng saderhana dipasang, éta mangrupikeun pilihan idéal pikeun seueur pamasangan surya.Utamana non-polarized DC circuit breaker teh produk newest nu bisa mastikeun electricians ngahemat waktos di wiring sarta ulah aya kasalahan.

Tihang: 1P-4P


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Nomer Bagian DC-S7-500/DC (Polarisasi) DC-S7-1000/DC (Polarisasi) DC-S7-1000/DC (non-Polarized)
    Tegangan dipeunteun DC250V/500V DC250V / 1000V DC250V / 1000V
    Frékuénsi 50/60HZ 50/60HZ 50/60HZ
    No kutub 2Gantar 4 Kutub 4 Kutub
    Tipe Pamasangan Ti Rail Ti Rail Ti Rail
    Dipeunteun Ayeuna 6,10,16,20,25,32,40,50A 6,10,16,20,25,32,40,50A 6,10,16,20,25,32,40,50A
    Dipeunteun megatkeun Kamampuh 6KA 6KA 6KA
    Kamampuh Short Circuit kawates 15KA250VDC T=10ms 15KA250VDC T=10ms 15KA250VDC T=10ms
    Megatkeun Kamampuh 15KA250VDC T=10ms 15KA250VDC T=10ms 15KA250VDC T=10ms
    Tipe Trip sakedapan Tipe C Tipe C Tipe C
    Suhu Gawé -5 ℃ - + 60 ℃ -5 ℃ - + 60 ℃ -5 ℃ - + 60 ℃
    Tripping Karakteristik tipe C (Suhu 30-35 ℃) 7 Dina15ln 7 Dina15ln 7 Dina15ln
    Standar IEC60947-1:2006 IEC60947-1:2006 IEC60947-1:2006
    Diménsi 36mm*81 mm 72 mm*81 mm 72 mm*81 mm
    Persetujuan SEMKO (laporan tés CB) SEMKO (laporan tés CB) CE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk