• bty

produk

Pabrik pemutus sirkuit Wifi HW03-100AP 16A-100A 6KA pemutus sirkuit wifi pinter

Katerangan pondok:

Parameter téknis sareng fungsi dasar

Tipe perjalanan sakedapan> Tipe C (tipe séjén, tiasa disaluyukeun)

Dipeunteun ayeuna> 16A, 20A, 25A, 32A, 40A, 50A, 63A, 80A, 100A

Minuhan standar> GB10963.1

Short-circuit megatkeun capacity≥6KA

Perlindungan sirkuit pondok> Lamun sirkuit pondok-circuited, circuit breaker 0.01s panyalindungan kakuatan-off.

Overvoltage sareng panyalindungan undervoltage> Nalika jalurna undervoltage atanapi overvoltage, pemutus sirkuit bakal dipareuman saatos 3S (tiasa diatur) overvoltage sareng undervoltage netepkeun paménta nilai persentase.

Perlindungan tunda kaleuleuwihan>Nurutkeun arus anu dipeunteun tina pemutus sirkuit, éta nyumponan sarat standar GB10963.1.

Timing kontrol> bisa diatur nurutkeun pangabutuh

View> Pariksa tegangan sareng hurungkeun sareng pareumkeun status ngalangkungan APP ieu dina telepon sélulér anjeun

Manual jeung otomatis kontrol terpadu> Mobile APP, nu bisa otomatis dikawasa, sarta ogé bisa dikawasa ku push rod (cecekelan);

Métode komunikasi>WIFI Nirkabel


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras: