• bty

produk

Wifi circuit breaker pinter radio controller 10A 125A RCCB kontrol breakers calakan

Katerangan pondok:

Kasalametan Siaga
Produk ieu teu bisa ngajaga ngalawan shock listrik pribadi, overvoltage garis atanapi undervoltage, sarta leakage.Please parabot nengetan rentang panyalindungan.
Dilarang masang sareng ngabongkar produk nalika hirup, sareng nyaluyukeun sareng ngalereskeunana pikeun nyegah shock listrik awak manusa sareng bahaya sirkuit pondok, sareng leres-leres nuturkeun standar listrik.
Mastikeun turutan diagram wiring on hareup manual, sarta kawat nétral jeung kawat hirup kudu disambungkeun ka posisi pakait.
Nalika circuit breaker tripped, eta dilarang pikeun ngalakukeun operasi nutup jauh tanpa ngalakonan inspeksi garis tur ngungkulan.Sateuacan operasi nutup jarak jauh, perlu ngaluarkeun pangropéa garis.Disarankeun cabut kabel tungtung stop kontak bari ngalakukeun perlakuan pareum pikeun pangropéa.Operasi jauh buta bakal ngakibatkeun tatu pribadi atawa karuksakan harta.
Dilarang masihan alat kadali jauh ka murangkalih sareng tanaga anu teu aya hubunganana pikeun maén sareng beroperasi, ku kituna ngahindarkeun misoperation sareng nyababkeun tatu pribadi atanapi karusakan harta.
Dilarang ngagunakeun éta nalika jaringan komunikasi teu stabil, anu tiasa nyababkeun alat kaleungitan sambungan sareng kontrol, nyababkeun tatu pribadi atanapi karusakan harta.
Dilarang ngagunakeun produk urang dina industri peralatan khusus.Upami anjeun peryogi konsultasi, mangga ngahubungi departemén téknis kami pikeun konfirmasi téknis.karuksakan harta.
Lamun pamaké gagal ngagunakeun sarta ngawangun luyu jeung istilah di luhur, pamaké anu ngalanggar peraturan bakal nanggung sagala konsékuansi jeung liabilities légal.t pikeun konfirmasi teknis.karuksakan harta.


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    A


  • saméméhna:
  • Teras: