• bty

produk

Méter prabayar pinter méteran listrik prabayar fase tunggal méteran listrik prabayar

Katerangan pondok:

HW1800 mangrupikeun varian Din-Rail 35 mm standar tina HW1800, nawiskeun fitur pamayaran pinter pinuh kalayan desain anu kompak.Méter diwangun ku Customer Interface Unit (CIU), ngamungkinkeun fungsi anti-tampering tinggi.Komunikasi antara méter sareng CIU tiasa dipilih diantara PLC, RF sareng M-Bus.

+ SERTIFIKASI

STS 2.0, DLMS/COSEM

+ APLIKASI

FASA TUNGGAL DUA KABEL

+KOMUNIKASI LOKAL0N

0PTICAL,RS485,USB MICRO


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Kaamanan canggih

    segel kaamanan Serialized disadiakeun dina kombinasi kalayan anjing laut "kurban".Méterna lengkep disegel ultrasonik pikeun nyegah bukaan.Tamper bisa dideteksi sanajan kakuatan geus dipegatkeun.Antarbeungeut pangguna kalebet hotkey pikeun ningalikeun jumlah kaayaan tamper anu dideteksi.

    + KOMUNIKASI JEUNG CIU

    RF, PLC, M-BUS

    + MEKANISME SEALING

    ULTRASONIC dilas

    + SETTING KAAMANAN

    DLMS / COSEM HLS

    Varian pinter HW1800

    Salaku varian pinter HW1800, méteran diwangun ku modem GSM / GPRS pikeun ngadukung komunikasi jarak jauh langsung sareng Head End System (HES).Modem sacara mandiri disegel tina panel hareup anteneu meter.External disayogikeun pikeun ningkatkeun komunikasi dina lingkungan anu nangtang.

    Di sagigireun GSM / GPRS, méter ogé ngarojong komunikasi komunikasi RF jeung PLC ka DCU pikeun palaksanaan AMl.

    smart prepaid meter-A


  • saméméhna:
  • Teras: