• bty

produk

Smart MCCB kapasitas pegatna tinggi calakan HWM2EL Smart dijieun Case Circuit Breakers wifi

Katerangan pondok:

Fungsi Utama & Ciri

1. HWM2EL manglaku 32 digit ARM CPU.In real waktos, éta tiasa ngadamel sinyal jeung sadar kontrol calakan,

alat 2.This boga panganteur ramah ngaliwatan LCD, sarta gampang pikeun beroperasi.

3.Residual ayeuna.(leakage bumi) .protection, kalawan residual ayeuna adjustable, sarta bisa reclosed.

4.In real time, éta bisa ngawas sarta ngalacak arus residual, ngaluyukeun léngkah: otomatis, pikeun ngajamin laju operasi produk na relbility,

5.Long waktu reureuh, waktu reureuh pondok tur panyalindungan waktu sakedapan, éta lumaku tip éléktronik, sarta teu boga masalah jeung tegangan kakuatan.

6.it owns tinggi megatkeun capacity.to ngajamin reliabiliti dina panyalindungan circuit pondok dina bohong.

7.it owns panyalindungan leuwih tegangan, dina tegangan, leungitna fase;

8. In real time pikeun mintonkeun arus residual, tilu fase kakuatan voltage.and beban ayeuna:

9.The fungsi panyalindungan jeung parameter bisa setelan na dirobah online.

10.Trip jenis (arus sésana, konci, overload, handapeun tegangan, leuwih voltage.phase leungitna), mikawanoh, mintonkeun, sarta bisa dibalikeun, pariksa jeung dihapus;

11.Jenis jaringan owns fungsi komunikasi, éta bisa ngawujudkeun komunikasi jarak jauh, ngukur, ngadalikeun, sarta saluyukeun.


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Otomatis Tutup deui

    Bari resi dual ayeuna ngaleuwihan Peta nilai ayeuna gear jeung lalampahan, alat bakal otomatis reclose sanggeus 20-60 detik, bari sacara manual reclose teu ditiru.Alatna ditutup deui salami 5 detik sareng sirkuit ngaleungit.eta reclose successtully, sarta breeker ngajalankeun nomally;Upami teu kitu.alat bakal lalampahan tur ngonci eta circult tauly teu dipiceun, alat nu moal aulo feclose sarta merlukeun operasi manual pikeun teclose.

    Perlindungan tegangan leuwih

    Bari tegangan garis leuwih luhur ti nilai panyalindungan setelan, breaker bakal trip.Bari tegangan garis recovers normal, breaker bakal otomatis reclose tur ngajalankeun.Rentang nilai tegangan sap nyaéta.250-300V.biasana, setup 280V bari pabrik.Palanggan tiasa nyetél atanapi ngagolongkeun panyalindungan ieu upami diperyogikeun.

    Dina vltage Potectin

    Bari garis vllage leuwih handap tina nilai panyalindungan setelan, breaker bakal trip.While garis vllage pulih ka normal, breaker bakal otomatis reclose tur ngajalankeun. The rentang nilai setelan vltage nyaeta 150-200V.normally setelan 170V bari pabrik,The customer bisa nyetél atawa nutup panyalindungan ieu a8 diperlukeun.

    Fase Loss Protection

    Bari terminal garis boga leungitna fase, breaker bakal lalampahan.Pemutus bakal otomatis nutup sareng ngajalankeun bari fase leungitna clrcult lepat ngaleungit.

    Protection Komunikasi Interink

    Alat ieu tiasa nyambung sareng alat pareum seuneu anu sanés sareng gaduh panyalindungan sapertos di handap ieu.


  • saméméhna:
  • Teras: