• bty

produk

pemutus sirkuit pinter OEM HW-40AP 20A 40A RS485 pemutus sirkuit IoT calakan

Katerangan pondok:


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Tipe perjalanan sakedapan> Tipe C (tipe séjén. Disesuaikeun)

    Dipeunteun ayeuna> 20A, 40A

    Minuhan standar> GB16917 GB10963.1

    Short-circuit megatkeun capacity≥6KA

    Perlindungan sirkuit pondok> Lamun sirkuit pondok-circuited, circuit breaker 0.01s panyalindungan kakuatan-off.

    Perlindungan kabocoran> Nalika jalurna bocor, pemutus sirkuit bakal dipotong salami 0,1 detik

    Nilai panyalindungan bocor> 6, 10, 30mA

    Uji diri bocor>Numutkeun panggunaan anu saleresna, dinten, jam, sareng menit tiasa diatur, atanapi tiasa dioperasikeun sacara manual sacara lokal

    Overvoltage sareng panyalindungan undervoltage> Nalika garisna overvoltage atanapi undervoltage, pemutus sirkuit bakal dipareuman saatos 3s (0 ~ 99s tiasa diatur)> Nilai setting overvoltage 250 ~ 330v, nilai setting undervoltage: 100 ~ 200v

    Daya-on tunda> Nalika telepon asup, éta bakal otomatis nutup, 0-99s bisa diatur

    Tunda pareum> Nalika jaringan listrik ujug-ujug dipotong, pemutus sirkuit aya dina kaayaan kabuka, sareng tiasa disetél dina 0 ~ 10 detik.

    Setélan dipeunteun ayeuna> 0,6 ~ 1 ln

    Perlindungan reureuh overload> 0-99s tiasa disetél

    Leuwih panyalindungan suhu> 0 ~ 100 ℃ bisa diatur, breaker waktu muka bisa diatur 0 ~ 99s

    Témbongkeun> Lokal pariksa tegangan, ayeuna, leakage ayeuna, suhu, kakuatan aktip, daya réaktif, daya semu, faktor kakuatan, akumulasi kakuatan, konsumsi kakuatan poean sarta parameter séjén ngaliwatan APP atanapi PC terminal.

    Kontrol terpadu manual sareng otomatis> APP Mobile atanapi kontrol PC, tiasa dikontrol ku tombol, sareng ogé tiasa dikontrol ku push rod (cecekelan)

    Métode komunikasi>RS485

    Pamutahiran jauh parangkat lunak>Program éta tiasa disaluyukeun dumasar kana pamakean anu saleresna pikeun ngawujudkeun pembaruan jauh sareng ningkatkeun


  • saméméhna:
  • Teras: