• bty

produk

Smart breaker Controller garis calakan sarta circuit breaker pikeun komunikasi jauh jeung pangukuran

Katerangan pondok:

Fitur

Overload, arus pondok, bocor énergi (opsional) panyalindungan.

Kontrol waktos pikeun ngaktipkeun atanapi mareuman.

Kadali jauh pikeun ngaktipkeun atanapi mareuman, sambungan jaringan anu dirojong kalebet: WIFI / GPRS / GPS / ZIGBEE / KNX

Pangukuran sareng pangimeutan jauh,pikeun ngawas sareng ngukur pamakean énérgi listrik!

parabot

Diagnostik diri (PC/Smart phone).

Maca database(PC/Smart phone).

MCB + MLR(MCB: Pemutus sirkuit Miniatur,MLR: Relay Latching Magnét).


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pamakéan

    HW13-40 nyaéta multi-fungsi circuit breaker, nu lumaku pikeun circuit di imah pinter, sistem kontrol lampu jalan jeung tempat séjén nu peryogi remote control nirkabel. ,Kapasitas pegatna 10KA kalayan fungsi sapertos panyalindungan kaleuleuwihan,panyalindungan korsleting,perlindungan bocor bumi.Produk ieu dianggo pikeun ngaktipkeun / mareuman alat listrik,mesin listrik,parabot dina jarak jauh dihubungkeun ku WIFI/GPRS/GPS/ZIGBEE/KNX atanapi RS485 sambungan kabel, sarta ogé dilarapkeun pikeun ngukur konsumsi listrik.


  • saméméhna:
  • Teras: