• bty

Urang Sunda & D

Urang Sunda & D

Pabrikan YUANKY ngagaduhan 6 insinyur software R&D, 12 insinyur hardware R&D, sareng parantos nampi sababaraha desain sareng patén-patén R&D.

zdr (1)
zdr (2)
zdr (3)
zdr (4)
zdr (9)
zdr (10)
zdr (11)
zdr (12)
zdr (13)
zdr (5)
zdr (6)
zdr (7)
zdr (8)

Staf R&D:10

Mesin/Peralatan pikeun R&D:Auto-CAD, mesin sampling, printer HP 360

Propil: Kalayan tim rékayasa anu dilatih sareng berpengalaman sareng alat-alat canggih, kamampuan R&D urang tiasa nyumponan tungtutan para nasabah.Ngagawekeun desain anu nyugemakeun sareng solusi anu hemat biaya mangrupikeun usaha urang.Ti nyieun ideu anyar pikeun sampling, ti desain nepi ka produksi masal, staf R&D urang bakti diri ka unggal tahapan.

Pabrikan YUANKY ngagaduhan 6 insinyur software R&D, 12 insinyur hardware R&D, sareng parantos nampi sababaraha desain sareng patén-patén R&D.