• bty

Kualitas

Kualitas

Staf QC:16

Standar & Persetujuan:Nomer Sertipikat: 0406097 Standar Sertipikat: ISO 9001:2000 Tanggal Kadaluwarsa Sertipikat: 2017-09-13 00:00:00.0 Tanggal Terbitan Sertipikat: 2004-09-14 00:00:00.0 Range Lingkup Sertipikat: Produksi & penjualan kertas Agen Sertipikat: Sertifikasi Internasional Moody

Prosedur / Rincian nguji: Perusahaan kami ngagaduhan diréktur manajemén anu mumpuni sareng pangalaman langkung ti lima taun sareng dua belas staf QC.Sadaya staf QC urang sorangan tanggung jawab pikeun ngalaksanakeun pamariksaan kualitas anu ketat dina standar sertifikasi kualitas ISO 9001: 2000.Sakabéh prosés produksi ditaliti pikeun mastikeun kualitas produk luhur.Kami keukeuh dina sikep profésional anu ketat tina milih bahan baku pikeun tiap léngkah dina produksi sareng ngajamin yén standar kontrol kualitas sareng alat uji kami bakal nyumponan ekspektasi anjeun.

Émbaran séjén:Produk kami parantos langkung seueur sertifikasi sapertos: Sertipikat Organizer EN71 Part 9, nomer laporan: A31630607 Sticker Robinson Test, nomer laporan: (5205) 354-0276

Service Insinyur:Mr.Yu 0086-577-61581815 Mr.Yuan 0086-13905874202

Quality-1
Quality-2