• bty

produk

Méter énergi prepayment fase tunggal jaringan dua kawat 5(80)A Keypad Méter Listrik

Katerangan pondok:

HW1000 Fitur konci

HW1000 nawiskeun komunikasi serial sareng optik IEC 62056-21 komunikasi, anu ngamungkinkeun pendaptaran Méter sareng data kaamanan dibaca sacara éléktronik tina laptop atanapi alat anu dicekel ku leungeun, ngirangan kamungkinan kasalahan maca méteran manual.

Méter nawiskeun kaamanan anu luhur sareng ngadeteksi seueur téknik tamper anu paling sering dianggo.

Pintonan ngagaduhan karakter anu gampang dibaca kalayan inpormasi anu diidentipikasi ku OBIS.Data kaamanan tiasa dilebetkeun salaku bagian tina sekuen tampilan sareng dibaca ngalangkungan palabuhan komunikasi.


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    HW1000 méter ti YUANKY Téhnologi nyadiakeun solusi ongkos-éféktif pikeun solusi pangukuran prabayar.Ngan kasadiaan lengkep data pangukuran anu tiasa dipercaya anu ngajamin prosés tagihan anu efisien.HW1000 diwangun sakumaha per DLMS TM well-ngadegkeun pikeun sasuai jeung standar IEC62056.Aliran data optimal diarsipkeun ngaliwatan port optik sarta port RS485.

    HW1000 Single Phase STS Keypad Prepayment Energy Meter nyokot 20-angka STS TOKEN salaku medium ngecas.Éta cocog pikeun skenario konsumen padumukan.Konsumén ngecas méteran dina unit énergi sareng méteran ngirangan unit énergi dumasar kana konsumsi.Méter diwangun ku keypad, ngamungkinkeun pangukuran énergi aktip sareng kontrol prepayment via STS.

    Méter saluyu sareng IEC 62055-31, gaduh panyalindungan asupan IP54 ka IEC 60529 sareng sasuai sareng standar EMC IEC 50081-1.

    Fitur tambahan

    Prepayment Sadaya-di-Hiji

    - Pilihan CIU pikeun pamisah prepayment

    - Siap pikeun Netral Leungit

    pangukuran

    - Siap nyambung ka modul éksternal

    - Pilihan pikeun kontrol beban éksternal

    Paménta anu langkung ageung pikeun kasadiaan listrik, generasi anu disebarkeun, sareng efisiensi anu langkung ageung nyiptakeun kabutuhan pikeun konsumsi sareng pangukuran kualitas kakuatan di tepi.Minuhan kabutuhan ieu, YUANKY ngenalkeun méter prepayment munggaran pikeun nawiskeun sababaraha saluran data profil beban;nu masing-masing bisa ngonpigurasi bebas pikeun interval, ukuran jeung setélan kumpulan.

    A


  • saméméhna:
  • Teras: