• B22

OEM & ODM & OBM

OEM & ODM & OBM

Kamampuh OEM:OEM mangrupakeun salah sahiji layanan pangpentingna pabrik urang.Simkuring gaduh grup profésional dina ngembangkeun molds, desain packing, percetakan jeung pagawe terampil.Saatos éta kami ogé ngagaduhan grup salesman anu berpengalaman sareng operator dokumén nyayogikeun anjeun jasa anu nyaman dina perdagangan asing.

Ukuran Pabrik dina Méter pasagi:80000 méter pasagi

Rincian Staf: Jumlah Staf: 1000 R & D Staf: 100 Insinyur: 100 Staf QC: 70

Taun Pangalaman OEM:18 taun

Jasa Desain ditawarkeun:Sumuhun

B2zz