• bannerq

Warta

Pameran Canton ka-130 dilaksanakeun sacara online sareng offline, nyirian resumption karya sareng produksi sadaya paméran utama di Cina.

"The 130th Canton Fair bakal dilaksanakeun pikeun kahiji kalina online tur offline. Ieu acara ékonomi jeung dagang internasional utama diayakeun ku Cina dina latar tukang pencegahan sarta kontrol wabah dinormalisasi. Ieu kondusif pikeun ngajaga moméntum alus recovery ékonomi Cina urang. sarta demonstrating perluasan Cina urang buka nepi. Tekad teguh Républik Rahayat Cina anu kondusif pikeun publicizing prestasi cemerlang pangwangunan ékonomi sosialis Cina sarta reformasi jeung buka nepi di handapeun kapamimpinan Partai Komunis Cina ".ceuk Ren Hongbin.

Integrasi online sareng offline munggaran, pertama kalina pikeun ngamajukeun siklus ganda domestik sareng internasional salaku téma, forum perdagangan internasional tingkat nasional munggaran dilaksanakeun di Canton Fair, daérah paméran offline munggaran "Revitalisasi Désa Produk Diulas". 130th Canton Fair diayakeun dumasar kana 16 kategori komoditi Nyetél 51 wewengkon paméran.Di antarana, wewengkon paméran offline nyaeta ngeunaan 400.000 méter pasagi, kalawan 7.500 pausahaan milu.Éta mangrupikeun paméran offline panggedéna di dunya dina kaayaan wabah;aya 11.700 stan brand, akuntansi pikeun 61% tina total stan offline, sarta bakal aya leuwih ti 2.200 merek Dibandingkeun jeung Canton Fairs saméméhna, proporsi pausahaan kualitas luhur geus ngaronjat sacara signifikan.Pameran online ngajaga kira-kira 60,000 stan asli sareng bakal teras nyayogikeun kerjasama perdagangan online sareng platform bursa pikeun 26,000 perusahaan sareng pembeli global.

"The 130th Canton Fair mangrupikeun sési anu khusus dina sajarah Canton Fair.Éta mangrupikeun acara perdagangan internasional anu penting."Chu Shijia nunjuk kaluar yén sanggeus wabah pneumonia makuta anyar, hiji-hijina paméran skala badag di Cina nu teu neruskeun paméran offline nyaeta Canton Fair.Integrasi online tur offline tina 130th Canton Fair ditandaan resumption karya jeung produksi sadaya paméran utama di Cina, sarta ogé ditandaan kamajuan anyar dina hasil strategis Cina geus kahontal dina koordinasi pencegahan sarta kontrol wabah sarta pangwangunan ékonomi jeung sosial.


waktos pos: Nov-01-2021