• bannerq

Warta

Analisis dina status quo industri batré litium Cina urang

Numutkeun kana "Laporan Analisis Industri Batré Litium Cina dina 2021-Market In-Depth Analysis and Profit Forecast" dikaluarkeun ku Guanyan Report Network, paménta batré litium pikeun produk 3C parantos ningkat sacara stabil dina taun-taun ayeuna, sareng skala pasar kandaraan énergi anyar geus laun ngaronjat.Nalika paménta pikeun batré panyimpen énérgi ngembang, skala produksi batré litium Cina ngembang unggal taun.Numutkeun data, kaluaran batré litium Cina ngahontal 15,722 milyar dina 2019, sarta kaluaran batré litium Cina urang ngahontal 18,845 milyar dina 2020, ngaronjat sataun-on-taun 19,87%.

Mangpaat tina kamekaran kendaraan énérgi anyar sareng kiriman batré listrik, kiriman batré litium Cina ningkat unggal taun.Numutkeun data, kiriman batré litium Cina ngahontal 158.5GWh dina 2020, paningkatan taun-ka-taun 20.4% dibandingkeun sareng 2019.

Kalayan kamajuan gancang tina prosés urbanisasi Cina, paménta énergi terus ningkat.Sanajan kitu, dina konteks kanaékan bertahap dina konservasi énergi jeung réduksi émisi syarat, tumuwuhna gancang produksi kandaraan listrik énergi anyar geus diwanohkeun tumuwuhna gancang industri batré litium Cina urang.Numutkeun data, skala industri batré litium Cina di 2019 bakal ngahontal 175 miliar yuan, sarta dina 2020, skala industri batré litium Cina urang bakal ngahontal 180,3 miliar yuan, ngaronjat sataun-on-taun 3,03%.

Ayeuna, paménta dina widang batré litium konsumen kawilang jenuh.Dina mangsa nu bakal datang, kalawan ngembangkeun industri énergi anyar global, kandaraan listrik laun bakal jadi sumber utama paménta pikeun accu litium, jadi batré litium kakuatan geus jadi widang incremental dina industri batré litium.Numutkeun inpormasi anu dikaluarkeun ku Guanyan Report Network, China'Pangiriman batré litium kakuatan bakal panggedéna di 2020, ngitung 53,95% tina total kiriman;dituturkeun ku batré litium konsumen, akuntansi pikeun 43,16% tina total kiriman;batré litium gudang énergi accounted pikeun 2,89% tina total kiriman.


waktos pos: Nov-01-2021