• bty

produk

Kadatangan anyar anu tepat waktos bahan tahan seuneu 20A R300h saklar waktos

Katerangan pondok:

Tempat Asal: Zhejiang, Cina

Ngaran Brand:YUANKY

Jumlah modél: TB388-R

Max.Ayeuna: 20A

Max.tegangan: 240VAC

Item: Analog Timer Pindah TB388-R

Tegangan operasi: AC100V-240V

Frékuénsi: 50-60 Hz

Program: Program harian

Waktos Ngalihkeun paling pondok: 15 mnt

Jumlah Ngalihkeun Bagéan: 96 kali

rubak: 5 modul

Tipe pamasangan: DIN-rel

Power Reserve: 300 jam

Sertipikat: CE ROHS


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

- Saklar waktos analog
- Aplikasi 24-Jam
- Terminal aman ramo
- 1 saluran
- Ngalihkeun tampilan status
- Quartz dikawasa
- Shortest waktos switching: 15 menit
- 96 bagéan switching
- Kalayan cadangan kakuatan (ngagantian batré logam hidrida nikel)
- Jarum jam pikeun tampilan waktos
- Koréksi waktos usum panas / usum tiris basajan

Aplikasi

- Lampu Billboard atanapi Showcase
- Air-condition atanapi Refrigeration komérsial
- Pompa / Motor / Geyser / Control kipas
- Sistem Hidroponik
- Sistem Pengolahan Air Limbah
- Generator Latihan
- Boilers / Control manaskeun
- Kolam renang & Spa

time switch


  • saméméhna:
  • Teras: