• bty

produk

Pabrik méteran HW3000 tilu fase IP54 5A 10A méteran pinter

Katerangan pondok:

Paket DLMS / COSEM lengkep siap pikeun palaksanaan AMI, mastikeun interoperabilitas langsung sareng aplikasi HAN anu diperkaya, sedengkeun patuh STS panganyarna pikeun grid pinter 10 taun salajengna sareng Internet of Things.

HW3000M mangrupikeun méter anu akurat pisan, kuat, sistem siap-siap anu cocog pikeun aplikasi pangukuran industri komérsial sareng ringan.Kalayan protokol komunikasi standar na, HW3000M) meter tiasa diintegrasikeun kana sistem pangukuran.Méter HW3000M tiasa sacara gampil ditingkatkeun sareng nawiskeun kalenturan ka konsumén urang pikeun nyaimbangkeun syarat pangukuran anu parobihan sareng kamekaran bisnis.

Méter ngadopsi standar STS panganyarna pikeun prepayment, kalawan varian pikeun nampung konfigurasi CTS dipaké di sababaraha nagara.Éta nawiskeun fitur kaamanan anu luhur kalebet deteksi panyabutan panutup utama sareng terminal sareng deteksi manipulasi médan magnét ngajaga méter sareng modul tina panipuan atanapi gangguan.


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras: