• bty

produk

Produsén pemutus sirkuit IoT AC 230V 440V 6KA radio kontrol internét multifungsi tina hal-hal pemutus sirkuit

Katerangan pondok:

Ngaleungitkeun pajeulitna, kesederhanaan, intelegensi sareng multi-tujuan

Saklar pinter IoT multi-fungsi anu ngahijikeun pangukuran kakuatan, kaleuleuwihan, sirkuit pondok, over-under-voltage, leungitna fase, bocor, panyalindungan over-suhu, waktos, over-under-power, anti maling, muka sareng nutup jarak jauh, jeung fungsi komunikasi jaringan.


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    iot circuit breaker-A

    Parameter téknis sareng fungsi dasar

    Tipe perjalanan sakedapan> Tipe C (tipe séjén, tiasa disaluyukeun)

    Dipeunteun ayeuna> 40A, 63A, 100A

    Minuhan standar> GB10963.1 GB16917

    Kapasitas pegatna sirkuit pondok> = 6KA

    Perlindungan sirkuit pondok> Lamun sirkuit pondok-circuited, circuit breaker 0.01s panyalindungan kakuatan-off.

    Perlindungan kabocoran> Nalika jalurna bocor, pemutus sirkuit bakal dipotong salami 0,1 detik

    nilai panyalindungan Leakage> 30 ~ 500mA bisa diatur

    Uji diri bocor>Numutkeun panggunaan anu saleresna, dinten, jam, sareng menit tiasa disetel

    Overvoltage sareng panyalindungan undervoltage> Nalika jalurna langkung atanapi undervoltage, pemutus sirkuit bakal dipareuman saatos 3 detik (0 ~ 99s tiasa disetel).Setélan overvoltage nyaéta 250 ~ 320v, sareng setélan undervoltage nyaéta 100 ~ 200v.

    Daya-on tunda> Nalika telepon asup, éta bakal otomatis nutup, 0-99s bisa diatur

    Tunda pareum> Nalika jaringan listrik ujug-ujug dipotong, pemutus sirkuit aya dina kaayaan kabuka, sareng tiasa disetél dina 0 ~ 10 detik.

    Setélan dipeunteun ayeuna> 0.6~1 In

    Perlindungan reureuh overload> 0-99s tiasa disetél

    Leuwih panyalindungan suhu> 0 ~ 120 ℃ bisa diatur, circuit breaker waktu muka bisa diatur 0-99s

    Underpower>Jumlah parobahan beban bisa diatur, sarta waktu buka breaker bisa diatur ti 0 nepi ka 99s

    Overpower>Jumlah parobihan beban tiasa diatur.Waktu megatkeun sambungan breaker bisa diatur ti 0 ~ 99s

    Wates daya> Nalika kakuatan wates ngahontal, pemutus sirkuit bakal dipareuman saatos 3S (0 ~ 99s tiasa disetel)

    Kontrol waktos> tiasa diatur, awak tiasa diatur 5 kelompok waktos

    Teu saimbangna> Tegangan sareng arus tiasa disetél salaku persentase, waktos panyalindungan tiasa diatur tina 0 ~ 99s

    Rékam> Lokal tiasa naroskeun 680 log acara switch

    Témbongkeun> menu Cina jeung Inggris

    Waktos> Catet rupa-rupa waktos operasi pemutus sirkuit.Nangtukeun naha pemutus sirkuit aya dina umur efektifna

    Pangropéa> Setélan mariksa diri, reset alat, reset batré, reset catetan, singkronisasi jam, balikan deui alat, mulangkeun standar sistem, jsb.

    Témbongkeun> Lokal tiasa ningali tegangan, arus, arus bocor, suhu, kakuatan aktip, daya réaktif, daya semu, faktor daya, daya kumulatif, konsumsi kakuatan poean (tingali rékaman 7 poé)

    Manual jeung kontrol terpadu otomatis> APP Mobile atawa kontrol PC, bisa dikawasa ku tombol, atawa bisa dikawasa ku push rod (cecekelan);

    Panutup piring, batang tarik> Éta ngagaduhan fungsi interlock mékanis anti-misclosing pikeun nyegah maling listrik sareng overhaul.

    Mode komunikasi>RS485 konfigurasi baku, 2G / 4G bisa dipilih.WIFI, NB, RJ45, jsb.

    Pamutahiran jauh parangkat lunak>Programna tiasa disaluyukeun dumasar kana panggunaan anu saleresna.Ngawujudkeun update jauh jeung ningkatkeun

    iot circuit breaker-B


  • saméméhna:
  • Teras: