• B55

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Kumaha Urang Bisa Ngabantosan Anjeun?

1.What is the customer service waktos online?

Halo, wilujeng sumping, layanan palanggan kami online waktos waktos Beijing di 8:30-11:15 13:00 ~ tetep, upami teu online, mangga ninggalkeun pesen, sarta catetan informasi kontak, kami bakal ngahubungan anjeun pas mungkin lamun kami reveive informasi Anjeun.

2. Kumaha upami perusahaan anjeun?

YUANKY mangrupakeun salah sahiji luhur 500 pabrik listrik di dunya.Sarta specializing di OEM & ODM circuit breakers pikeun leuwih ti 20 taun .YUANKY mangrupakeun joint venture sino-asing, terpadu kalayan eksplorasi, utamana pabrik téhnologi tinggi.Lokasina di ibukota listrik Liushi Cina, Kota Alat Listrik, adjoining on Airport Wenzhou 45 menit, gawé babarengan urang owns recourses advantaged dina transportasi merenah tur fasilitas dasar.
YUANKY diwangun dina 1989, sarta sakali éta Yangyang Perkakas Listrik Co, .Ltd of Yueqing Kota, nya éta sino-asing joint venture Wenzhou Hawai Electron & Electric Manufacture Co., Ltd ti 1997.After sapuluh years'endeavor, ayeuna urang jadi badag. parusahaan manufaktur kalawan leuwih ti 1.000 staf, 7 cabang, hiji puseur bisnis internasional sarta grup industri anyar keur ngawangun.Produksi husus nyaéta kieu: Circuit breaker, Kontaktor, Timer, papan Distribusi, Surge DeviceFuse, Isolator Switch, Relay, Arrester, jsb..Sadaya produk geus kahontal standar IEC, sarta geus kaliwat ISO9001: sistem kontrol kualitas internasional attestation di 2000. Sababaraha produk geus lulus attestations internasional kayaning Semko, KEMA, GS, VDE, CB, CSA, UL, TUV. , jsb.

3. Naon situs wéb perusahaan anjeun?
4.How kuring meunang sampel?

Punten ngahubungi layanan palanggan atanapi tinggalkeun pesen, perhatikeun inpormasi kontak anjeun, tingali inpormasina, kami bakal ngahubungi anjeun pertama kalina sareng ngabahas sareng anjeun ngeunaan detil sampel.

5.Do anjeun ngarojong processing?

Ngadukung generasi pamrosésan, anjeun ngan ukur kedah nyarioskeun ka kami syarat prosés sareng parameter téknis, sareng hak panggunaan merek anu otorisasi.

Kaayaan Otorisasi Reseller

Proyék Merlukeun
Kualifikasi Ngalamar kudu boga kualifikasi tina hiji jalma légal parusahaan jeung taxpayer umum, kecap parusahaan dina industri sarua teu kudu muncul, sarta metoda bisnis atawa lingkup teu kaasup "manufaktur" atawa "processing";
Kapasitas manajemén Operator bisnis gaduh pangalaman listrik dina industri anu aya hubunganana, gaduh kamampuan manajemén anu kuat, kamampuan pamekaran pasar, sareng kamampuan jasa pamasaran, sareng gaduh hubungan sosial anu saé dina lokalitas panawaran;Jumlah karyawan leuwih ti 5 (1 jalma nu tanggung jawab, 1 keuangan) Ngaran, 3 staf pamasaran), boga saluran jualan stabil, konsumén beuli tetep, sarta enggon bisnis di luhur 100 méter pasagi;
Status kiridit Boga kakuatan kauangan anu kuat, kiridit komérsial anu saé sareng manajemén kiridit pribadi, sareng henteu aya paripolah bisnis anu goréng;
Modal kadaptar Ibukota kadaptar dealer kedah langkung ti 50,000USD.
Nyarios Upami anjeun ngalamar lembaga régional produk khusus, anjeun ogé kedah gaduh saluran bisnis anu saé, basis palanggan anu stabil, sareng tim promosi full-time.

Taros Kami:Surélék:vicky@yuanky.com/ Tel: +86 13968734361 Insinyur Henry Zhu