• B11

Tentang Kami

TINJAUAN PERUSAHAAN

WenZhou Hawai éléktron & Electric Pabrik Co., Ltd. ogé katelah YUANKY ieu dimimitian dina 1989.YUANKY boga leuwih ti 1000 pagawé, ngawengku wewengkon leuwih ti 65000 méter pasagi.Kami gaduh garis produksi modéren sareng alat-alat pangendali anu luhur kalayan administrasi ilmiah, insinyur profésional, teknisi anu terlatih sareng pagawe terampil.YUANKY ngahijikeun R&D, produksi, penjualan, sareng jasa pikeun ngabentuk solusi éléktronik sareng listrik anu lengkep.

YUANKY ieu Certified ku ISO9001: 2008 jeung ISO14000 TUV Quality Management System.Kami nyayogikeun sagala jinis sertipikat tés, sapertos sertipikat Produk, laporan pamariksaan pabrik, laporan uji panalungtikan tegangan tinggi, laporan uji pihak katilu, kualifikasi panawaran jsb.

B1
IMG_6241(1)
IMG_6252

YUANKY utamana ngahasilkeun circuit breaker, sekering, contactor & relay, stop kontak & switch, kotak distribution, arresters surge jsb produk urang minuhan standar nasional jeung standar industri.Urang geus meunang sertipikat pikeun produk jual panas urang, kayaning CB, SAA, CE, SEMKO, sertipikat UL jsb Urang boga sakabeh susunan testers jeung sakabéh produk urang bakal diuji saméméh ninggalkeun pabrik urang.YUANKY parantos ngajual produk ka langkung ti 100 nagara di sakumna dunya sareng laun-laun nampi reputasi dina kualitas sareng reliabilitas.

+
Taun Pangalaman
+
Jumlah Pagawe
+
Dijual Produk Ka Nagara

NAHA MILIH KAMI

Saha Urang

Wenzhou Hawai Electron & Electric Manufacture Co., Ltd ogé katelah YUANKY dimimitian dina 1989.

Misi kami

YUANKY utamana ngahasilkeun circuit breaker, sekering, contactor & relay, stop kontak & switch, kotak distribution jsb.

Nilai Urang

YUANKY jalma anu ngajaga falsafah "kajujuran salaku modal, kualitas pikeun survival, inovasi pikeun pangwangunan".

Abad ka-21 mangrupikeun jaman anu pinuh ku tangtangan sareng kasempetan, Urang YUANKY bakal tetep ningkatkeun diri sareng ngalangkungan diri pikeun nyanghareupan persaingan anu sengit kalayan kapercayaan sareng kerja keras.YUANKY jalma anu ngajaga falsafah "kajujuran salaku modal, kualitas pikeun survival, inovasi pikeun pangwangunan".Urang keukeuh dina kualitas produk-kelas munggaran tur layanan sanggeus-jualan-kelas munggaran pikeun ngembangkeun bareng jeung industri nasional.Ékonomi pasar téh survival of the fittest, éta ibarat dayung parahu hulu, teu maju téh turun deui.jalma YUANKY tulus ngaharepkeun cooperate jeung konsumén domestik jeung luar nagri jeung kualitas dipercaya, harga kalapa jeung layanan luhur

Hayu urang kasampak maju ka hareup!Hayu urang gawé bareng jeung ngawangun hubungan bisnis win-win!Kami hoyong pisan nyiptakeun masa depan anu cerah sareng anjeun!