tampilan produk

YUANKY DC S7 MCB dianggo pikeun panyalindungan sirkuit DC sareng aplikasi isolasi.Dioperasikeun dina tegangan dipeunteun 1000VDC.Biaya kalapa sareng saderhana dipasang, éta mangrupikeun pilihan idéal pikeun seueur solar ...
  • PRODUCT DISPLAY S7DC Mini Circuit breaker

Langkung Produk

  • YUANKY about us 2
  • YUANKY about us
  • YUANKY about us 3

Naha Milih Kami

Kami gaduh garis produksi modéren sareng alat-alat pangendali anu luhur kalayan administrasi ilmiah, insinyur profésional, teknisi anu terlatih sareng pagawe terampil.YUANKY ngahijikeun R & D, produksi, penjualan, sareng jasa pikeun ngabentuk solusi éléktronik sareng listrik anu lengkep. duanana kualitas sarta reliabilitas.

Warta pausahaan

Synthesise testing room

Pameran Canton ka-130 dilaksanakeun sacara online sareng offline, nyirian resumption karya sareng produksi sadaya paméran utama di Cina.

"The 130th Canton Fair bakal dilaksanakeun pikeun kahiji kalina online tur offline. Ieu acara ékonomi jeung dagang internasional utama diayakeun ku Cina dina latar tukang pencegahan sarta kontrol wabah normalized. Ieu kondusif pikeun ngajaga moméntum alus Cina urang. .

Aging testing room

Analisis dina status quo industri batré litium Cina urang

Numutkeun kana "Laporan Analisis Industri Batré Litium Cina dina 2021-Market In-Depth Analysis and Profit Forecast" dikaluarkeun ku Guanyan Report Network, paménta batré litium pikeun produk 3C parantos ningkat sacara stabil dina taun-taun ayeuna, sareng skala pasar teu...

  • YUANKY